Firmaaftaler

Vil I have skarpe priser på overnatninger, den letteste booking i hjertet af Fyn og under samme tag som Odense Congress Center?

Så er en firmaaftale med Hotel Odense det helt rigtige valg.

Med en firmaaftale får I:

… og naturligvis al den service og ro, der kommer med at være “stamgæst” hos os.

Herudover giver en firmaaftale jer adgang til vores søsterhotel, Hotel Odeon, så I har endnu flere muligheder, alt efter jeres behov. Alle firmaaftaler skræddersyes til det enkelte firma, så I er garanteret præcis den pakke, der giver mest mening for jer.

Anbefalet af staten og kommunerne

Hotel Odense er med i SKI’s (Staten og Kommunernes Indkøbsservices) rammeaftale for hotelophold. Det betyder, at den offentlige sektor har vurderet, at vi tilbyder kvalitet og gode arbejdsvilkår til den bedst mulige pris, og at de anbefaler os som overnatningssted.

SKI-aftalerne er bygget op omkring fem kerneværdier: Nem at bruge, rammer gæsternes behov, skarpe på pris, juridisk holdbare og gæsterne i centrum.

Vi er stolte af at være en del af SKI’s rammeaftale og fortsætter med at opretholde vores høje standarder for at sikre, at I er trygge under jeres ophold, og at I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Kontakt os, eller læg vejen forbi til en rundvisning og en kop kaffe, så vi kan høre mere om jeres behov og skræddersy den ideelle firmaaftale til jer.

Vi ser frem til at byde jer velkommen!