Vi gør en forskel med

Grøn ansvarlighed

Hos Hotel Odense tror vi på, at vi kan gøre en aktiv forskel, når det handler om både miljø og klima. Vi har flere igangsatte bæredygtigheds-initiativer, og er altid på udkig efter nye.

En nøgle til grønomstilling

Green Key

Vi er stolte af vores Green Key-certifikat! Og med god grund. Certifikatet er turismens internationale miljømærke, og gives kun til virksomheder, som lever op til en række grønne krav.

Sov med god samvittighed

TEMPUR®

Vores samarbejde med TEMPUR®, har flere fordele. For det første sikrer det vores gæster noget af det vigtigste, når man bor på hotel: en god nattesøvn!

Derudover er alle TEMPUR®  sengene udstyret med deres trykaflastende TEMPUR® topmadras, som er mærket med OEKO-TEX® Made in Green. Det betyder at madrassen er fremstillet miljøvenligt og under sikre og socialt ansvarlige arbejdsforhold.

Sidst, men ikke mindst, produceres madrasserne lokalt på Fyn, hvilket betyder kort transport (faktisk kun 30 km), så her belastes miljøet også minimalt.

TEMPUR® sengene findes i den nye del af Hotel Odense på værelserne Comfort Double og Comfort Twin.

Har du styr på din sortering?

Affaldssortering

Affaldssortering er en selvfølge og et lovkrav i Danmark, hvilket vi selvfølgelig bakker op om og aktivt forsøger at fremme blandt vores gæster.

På alle værelser er der opsat affaldssorteringsspande, og rundt om på hotellet findes der yderligere skraldespande, som opfordrer til at tænke over, hvordan affaldet sorteres.

Har du spørgsmål, står vi klar til at besvare dem og hjælpe med at komme i gang med sorteringen.

En lysende idé

Solceller

Den nye del af Hotel Odense er udstyret med solceller. Det er en af de absolut mest bæredygtige måder at producere energi på.

Når du besøger den nye tilbygning, kan du derfor med god samvittighed tænde læselampen – en stor del af strømmen kommer nemlig fra solens stråler. God læselyst!

Grøn strøm til bilen

Ladestandere

På vores parkeringsplads finder du 26 ladestandere. Så kom endelig på besøg med din el-bil –  vi står klar med strøm, så du kan komme grønt videre.