Velkommen til Odenses største og nyeste hotel

Allerede nu, og især fra august 2024, vil du opleve en helt ny standard, når du træder ind ad dørene på Hotel Odense og hos OCC – med nye spændende muligheder for spisning og overnatning, både for erhverv og private. Mange af fornyelserne er allerede klar, fx vores smukke reception og loungeområde.

Odense har de senere år oplevet en stigning i besøgende, både når vi taler om forretningsfolk og private selskaber, og derfor er vi i gang med (og snart i mål med) en betydningsfuld fornyelse af OCC og udvidelse af Hotel Odense, der markerer et nyt kapitel i vores historie.

Her er hvad du kan se frem til

En ny hotelvinge på Hotel Odense, som vil byde på 195 nordisk designede værelser, moderne mødelokaler, og en imponerende restaurant/orangeri. Hotel Odense vil med denne fornyelse være byens største hotel med i alt 304 værelser, når det står færdigt i august 2024.

En omfattende ombygning af vores indgangsparti og lobbyområde, der har transformeret måden, du træder ind i OCC på. Lyst, luksuriøst, med en kombineret reception, lounge og barområde, som giver direkte adgang til mødelokaler, sale og hotelværelser. Alt dette står klar nu. Så er du i nærheden, så kig endelig forbi, og lad dig inspirere til jeres næste fest eller firmadag – vi har, selvfølgelig, stadig gratis parkering.

Vi lægger vægt på bæredygtighed

Bæredygtighed er kernen i vores vision for Hotel Odense og OCC. Udover at integrere bæredygtighed i selve byggeriet, investerer vi i solenergi og sikrer, at vores hotel lever op til de internationale Green Key-certificeringsstandarder.

Alt træinventar er FSC-certificeret, alt møbelstof er 100% genbrugsmateriale af PET-plast, og vores konferencestole er lavet af 90% genbrugsplast og ECO-label-certificeret.

Alle vores nye værelser vil være udstyret med komfortable TEMPUR-senge, der passer perfekt til vores bæredygtige vision. For det første på grund af  med en imponerende levetid på 15 år, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen på det nye Hotel Odense!