Velkommen til det nye OCC!

Hvis du tror, du kender OCC, så tænk igen! De seneste seks måneder har vi gennemført en lang række spændende renoveringer, nyskabelser og tilbygninger, der tilsammen skaber en helt ny gæsteoplevelse i hjertet af Danmark.

Det første nye, der møder vores gæster, er udvidelsen og det totale redesign af vores lobbyområde, som nu fremstår lyst, lækkert og i moderne nordisk stil.

Den nye lobby er et varmt og indbydende rum, der gør det let for vores gæster at tjekke ind og ud, og det hyggelige barområde indbyder til afslapning og nydelse af atmosfæren, før man bevæger sig videre i huset.

Flere værelser – mere plads til jer

Apropos resten af huset, så slår vi den 1. august dørene op til en splinterny hotelfløj, der tilføjer 195 værelser i rolige, nordiske farver, så det samlede antal på OCC kommer op på 304 værelser. Ud over værelserne rummer den nye fløj også to store mødelokaler – alt sammen i samme bygning som møde- og konferencefaciliteterne.

Nyd jeres mad i elegante omgivelser

Næsten 200 nye værelser kræver helt nye restaurantfaciliteter – så til sommer indvier vi OCC’s spritnye restaurant med plads til 225 spisende gæster. Det skønne nye restaurantområde har desuden en tilstødende terrasse og et orangeri, så både hotel- og konferencegæster kan nyde årstidernes skifte fra første parket.

Find vej – og bliv set – med nye storskærme

Hvert år byder vi flere end 300.000 gæster velkommen på OCC – og nu er det lettere end nogensinde før at finde rundt. Vi har netop installeret 70 m2 LED-skærme på vores udendørsarealer, fordelt på tre storskærme og en pylon. Skærmene er strategisk placeret for at guide vores gæster og for at vise jeres brand frem, når I besøger os.

Michael Grønbæk og Lasse Nymand.

Et stærkt nyt salgsteam er klar til at vise vejen

Også på medarbejdersiden viser vi os fra en helt ny side: Vores salgsteam har fået tilgang af nye kræfter, så det i dag inkluderer Head of Sales, Michael Grønbæk, samt sælgerne Lasse Nymand og Mathias Riber Hansen.

Michael, Lasse og Mathias har base i henholdsvis København, Aarhus og Odense, så de altid er tæt på dig, uanset hvor i Danmark, du er.

Må vi inspirere? Så gir vi en overnatning med morgenmad

Med alle renoveringerne og nyskabelserne har I flere muligheder på OCC, end nogensinde før. Det vil vi gerne vise dig!

Derfor kvitterer vi lige nu med en overnatning for dig og en ledsager på vores hotel, inklusiv lækker, fynsk morgenmad, hvis du lægger vejen forbi til en uforpligtende rundvisning – og måske inspiration til jeres næste møde, konference eller fest?

Ring eller skriv til os – så tager vi den derfra.

Oplev det selv på vores nye website

Vi kunne fortælle meget mere om alt det nye, du helt sikkert ikke har set hos os før.

Indtil du får muligheden, håber vi, at du vil bruge fem minutter på at klikke rundt på vores funklende nye website: siden afspejler alle de fysiske forandringer og forbedringer, vi har foretaget, og giver forhåbentlig et indtryk af, hvad der venter dig – og alle vores gæster – på Fyn.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på det nye OCC!